lunes, 12 de marzo de 2012

ESCOLES VELLES ACULL LA XERRADA “NECESSITES FINANÇAMENT? T’ASSESSOREM SOBRE COM ACONSEGUIR-LO”


La Regidoria de Comerç ha organitzat aquesta xerrada adreçada a autònoms, comerciants i petits empresaris

Dins els actes organitzats per l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca amb motiu de la Setmana Intercultural, el dia 7 de març es va impartir a les Escoles Velles, la xerrada  “Necessites finançament? T’assessorem sobre com aconseguir-lo”.


La sessió, impartida per dues tècniques de l’Associació de Professionals d’Inversió i Finançament de Catalunya, associació que es dedica a la intermediació i l’assessorament financer, va anar adreçada als comerciants, emprenedors, autònoms i petits empresaris que desitjaven conèixer com accedir a línies de finançament pels seus negocis. 
Marisol Gutiérrez va destacar la importància de ser rigorosos en la planificació financera de l’empresa i en la correcta presentació dels expedients, per tal de millorar les condicions de negociació amb les entitats financeres, tot i animant als assistents a cercar el millor finançament per les seves necessitats de crèdit. Ana Belen Gómez, per la seva banda, va destacar la importància de l’associacionisme del col·lectiu de treballadors autònoms com a mitjà per tenir més força en les negociacions amb entitats públiques i financeres.

La jornada es va completar amb la presència de Luis Farré, president d’UATAE Catalunya, associació vinculada amb ADHEC S.XXI, amb qui l’Ajuntament ha signat conveni de col·laboració el mes passat. Farré va informar als assistents sobre les línies d’actuació que està emprenent l’associació en matèria de suport als autònoms.

No hay comentarios:

Publicar un comentario