miércoles, 24 de noviembre de 2010

PRESENTACIÓ ADHEC S.XXI


El dia 13 d'abril s'ha presentat en societat a El LLedoner (Mollet del Valles), l'associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya segle XXI.
Aquesta entitat neix amb un objectiu molt clar: recolzar la tasca professional d'emprenedor i autònoms.
Demanarem a les administracions que posin en funcionament mesures econòmiques, politiques i legilatives que defensin els interessos d'aquests col·lectius. També farem arribar als nostres associats informació a l'hora que els oferirem cursos especifics relacionats amb les seves necessitats.
Adhec segle XXI compta amb un local, cedit per l'Ajuntament de Mollet del Vallés, a la Masia de Can Lledó. L'horari d'atenció és de 17:00h a 19:30h Dilluns i Dimecres.
La presentació la va fer l'Alcalde de Mollet, Josep Monràs, que va destacar la ajuda i recolzament que aquesta ciutat ofereix als nous emprenedors.
Aquesta presentació va estar recolzada també per la Consellera Mar Serna, que en la seva conferencia apostava pel canvi de model econòmic i deia "El model de treball canviarà perquè, si no, tornarem a cometre el mateixos errors".
També van participar en la presentació els senyors: Juan Jose Barrera Cerezal (Director General d' Economía Social, del Treball Autònom i del Fons Social Europeu) que en la seva conferencia "El desenvolupament de l'estatut del treballador autonom"; i el senyor Sebastian Reina (Secretari General de UPTA).

No hay comentarios:

Publicar un comentario