miércoles, 8 de febrero de 2012

ELS AUTÒNOMS CATALANS PAGUEN ELS SEUS DEUTES ABANS DE TANCAR

• Catalunya tanca l'any 2011 amb 1.507 concursos de creditors, i es converteix en la comunitat que n’ha patit més

Barcelona, 8 febrer de 2012

Segons les dades publicades per l'Institut Nacional d'Estadística, el nombre de deutors concursats a Catalunya va ser de 1.507.

Si analitzem les dades, veiem que aquests concursos van afectar 200 persones sense activitat, 55 autònoms, 265 societats anònimes, 958 societats limitades i 29 no pertanyents a cap d'aquests grups.
Per nombre de treballadors, les empreses més afectades van ser les que tenen entre 10 i 19 treballadors, 227. El nombre d'empreses concursades amb més de 50 treballadors va ser de 51, fet que suposa que han estat afectats més de 15.528 treballadors per compte aliè.

Per a l´
Associació d´Autònoms Dones i Homes Emprenedors de Catalunya, S.XXI i L´Unió d'Associacions de Treballadors Autònoms i Emprenedors de Catalunya, UATAE Catalunya, s’ha de  reconèixer, públicament, l'esforç que fan els autònoms per complir els seus deutes abans de tancar els negocis, responent amb tots els seus béns i els dels seus familiars, en un afany per perjudicar al menys possible tant els assalariats com els seus proveïdors.

Adhec S.XXI, està integrada a la Unió d'Associacions de Treballadors Autònoms i Emprenedors (UATAE), i que és entitat representativa en el Consell Estatal de l'Autònom i UATAE Catalunya està integrada en UATAE i representa més de 300 organitzacions que compten amb més de 350.000 autònoms associats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario